Siirry sisältöön

Tulevia tapahtumia

 

  Runoantologiaa ”Kotisaarten Runonuotta” myydään R-S/Perinteen tilaisuuksissa, kirjaston palvelupisteessä ja Naantalin Pienessä Kirjapuodissa. Kirjetoimituksena sen saa 20 euroa+postituskulut.
 
  Aahollin näyttelyihin voi tutustua aina talon tapahtumien yhteydessä. Muusta aukiolosta ilmoitetaan Saaristotiedotteessa sekä RS-Päivyrissä. Tiedustelut sekä varaukset p. 044 0436 776 tai harri.raikka@netti.fi. Esittely on maksutonta.
 
Lokakuu
Päivikki Koskisen pastellitöiden näyttely ”Kesän hedelmiä, kesän puheita, kevään ja syksynkin” Aahollissa lokakuun loppuun.
to 27.  klo 18 Kaitafilmi-ilta Aahollissa. Osallistujilla on tilaisuus projektorin (S-8) käyttöön.
Paikalla myös digi-asiantuntija.
Marraskuu
Anna-Liisa Honkaharjun kiinalaisen tussityöperinteen mukaisten töiden näyttely alkaen 1.11. Näyttely jatkuu tammikuulle 2023.
Joulukuu
Oheisnäyttelynä edelliselle joulukuussa Aahollin isännänhuoneessa kuvatauluja ”Itsenäisen Suomen puolustusvoimien pukumallit ja arvomerkit vm -20”
la 31. klo 18 Uuden vuoden vastaanotto Sylvesterin iltana Aahollin pihalla koko perheelle. Elävää musiikkia, glögiä ja puhetervehdys. Ei ilotulitusta. Tilaisuus tutustua myös talon perinnehuoneeseen ja näyttelyihin.
Vieritä ylös